UPDATE Nihongo Labo: January 2021

あけましておめでとうございます。
ことしも よろしくおねがいします。
De allerbeste wensen voor 2021!

(Please scroll down for English text.)
Helaas zitten we steeds in de lock-down, en het zal nog weken lang duren.
Op dit moment geef ik Japans privelessen uitsluitend online via ZOOM. Zodra weer non essentiele business open mogen zijn, zal ik een optie voor privelessen op lokaal aanbieden. Tot die tijd blijft alles via online.

In de komende seizoen kan ik helaas geen online beginners groepslessen aanbieden vanwege de drukte met bestaande lessen. Als ik weer beginners groepslessen aan kan bieden, hou ik u op de hoogte op deze site. Mijn excuus voor mensen die naar de groepslessen uit keek.

Er is nog enkele beschikbaar tijdstippen voor privelessen overdag van maandag t/m donderdag. Mocht u op zoek zijn naar privelessen onder de professionele begeleiding en specifiek gericht op uw doelstelling, graag hoor ik van u via contact form.

【English】
I wish you all the best for 2021!
At this moment, all the private lessons are given online via ZOOM. Hopefully I can offer face-to-face private lessons again when the lock-down rules are relaxed for non-essential business.

In the coming months, no beginners group lessons are planned because of the tight schedule. Sorry for those of you who were looking forward to the group lessons. When I can offer the group lessons again, I will post the information on this website.

There are a few time slot available for private lessons during the day from Monday to Thursday. If you are looking for private Japanese lessons with professional instructor, aiming at the specific goals, I would be happy to hear from you via contact form. You can choose instruction languages from English, Dutch or fully Japanese.