Docent

fm

Mijn naam is Fumiko Miura en ik ben een gecertificeerd taaldocent Japans (met een certificaat “Japanese Language Teaching Competency Test“).  Ik heb in 2016 Nihongo Labo Rotterdam opgericht nadat ik weer terugkwam uit Tokio. Sindsdien geef ik prive- en groepslessen aan leeringen met verschillende niveaus en doeleinden.

In Tokio gaf ik Japans taallessen in  J’s Language School in Ebisu, Shibuya-ku.  Ik heb verschillende studenten met succes begeleid voor de Japanese Language Proficiency Test . Naast Nihongo Labo Rotterdam verzorg ik ook Japans lessen voor Erasmus Universiteit Rotterdam Taal & Training Centre.

Als u op zoek bent naar Japanse taallessen met de kwaliteit vergelijkbaar aan wat u zou krijgen in Japan, met professionele en betrouwbare begeleiding, dan bent u bij de juiste adres.
Lessen kunnen begeleid worden in het Nederlands, het Engels en eventueel ook volledig in het Japans.

Geboren en getogen in Aichi pref. Japan, heb ik gewoond in Texas, Kobe, Rotterdam, Tokyo en nu weer in Rotterdam. Ik ben afgestudeerd aan de Kobe City University of Foreign Studies (International Relations) en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Sociale Wetenschappen).
Ik heb ruim werkervaring in Japan en Nederland in farmaceutische en logistiek sectoren.

Mijn grote passie is het zingen van Okinawa en Yaeyama muziek en het spelen van de Sanshin (drie-snarig instrument uit Okinawa).

Photo: Thijs Wolzak uit LINDA nr. 190.