Docent

fm

Mijn naam is Fumiko Miura en ik ben een gecertificeerd taaldocent Japans (met een certificaat “Japanese Language Teaching Competency Test“).  Ik heb in 2016 Nihongo Labo Rotterdam opgericht nadat ik weer terugkwam uit Tokio. Sindsdien geef ik prive- en groepslessen aan leeringen met verschillende niveaus en doeleinden.

In Tokio gaf ik Japans taallessen in  J’s Language School in Ebisu, Shibuya-ku, aan leerlingen vanaf 5 tot 55 jaar afkomstig uit diverse landen, en van niveau 0 tot gevorderden. Ook heb ik studenten met succes begeleid voor de Japanese Language Proficiency Test .
Als u op zoek bent naar Japanse taallessen met de kwaliteit vergelijkbaar aan wat u zou krijgen in Japan, met echte professionele, betrouwbare begeleiding, dan bent u bij de juiste adres.
Lessen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels en ook volledig in het Japans.

Geboren en getogen in Aichi pref. Japan, heb ik gewoond in Texas, Kobe, Rotterdam, Tokyo en nu weer in Rotterdam. Ik ben afgestudeerd aan de Kobe City University of Foreign Studies (International Relations) en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Sociale Wetenschappen).
Ik heb ruim werkervaring in Japan en Nederland in farmaceutische en scheepvaart sectoren.

Mijn grote passie ligt in zingen van Okinawa en Yaeyama muziek en het spelen van de Sanshin (drie-snarig instrument uit Okinawa). Eventueel ook brede soorten muziek en Karaoke!