Groepslessen

Groepslessen: kleinschalig, meer kans om Japans te spreken!

Bij groepslessen van Nihongo Labo Rotterdam kunt u Japanse leren met een kleine groep van maximaal 4 cursisten. Een les duurt 1.5 uur, en een reeks cursussen bestaat uit 10 lessen.
Voor beginnersgroep wordt de leermethode “Marugoto” gebruikt. Deze methode schenkt uitgebreid aandacht aan spreken en luisteren van het natuurlijk gesproken Japans.  Het is geschikt voor mensen die graag op reis gaan naar Japan of geïnteresseerd zijn in de Japanse cultuur.

U krijgt goede begeleiding door de gecertificeerde professionele docent die schenkt persoonlijke aandacht aan uw behoefte en vooruitgang. Ook krijgt u advies over hoe u in een efficiëntere manier de taal kunt leren.

Tijdens deze cursus krijgt u ook een kans om Japanse kaligrafie uit te proberen, waardoor krijgt u beter inzicht in hoe u Japanse tekens en karakters mooi vorm kunt geven.

De schema voor proeflessen en de aanvangsdatum van nieuwe groepslessen worden geïnformeerd op deze website, Twitter account, Facebook, of op Instagram pagina van Nihongo Labo Rotterdam. Dus blijf op de hoogte als u een groepslessen niet wilt missen!

Als u zelf een groep van minimaal 3 en maximaal 4 personen kunt vormen met uw familie, vrienden of gelijkgestemden, is het mogelijk om een aparte groepslessen te organiseren. Voor meer informatie, neem alstublieft contact op via e-mail .