Groepsles

Nog 1 plek beschikbaar: Online Groepslessen “Japans voor Beginners” vanaf 30 juni, 2020.  Klik hier voor meer info!

Groeplses: kleinschalig, dus meer kans om Japans te spreken!

Bij groepslessen van Nihongo Labo Rotterdam kunt u de Japanse taal leren in een kleine groep van maximaal 4 cursisten. Een les duurt 1.5 uur, en een reeks cursussen bestaat uit 10 lessen.
Voor beginners wordt de methode “Marugoto” gebruikt. Deze methode schenkt meer aandacht aan spreken en luisteren van het natuurlijke Japans.  Het is geschikt voor mensen die graag op reis gaan naar Japan of geïnteresseerd zijn in Japanse cultuur.

U krijgt goede begeleiding door de gecertificeerde professionele docent die ervoor zorgen dat u persoonlijk aandacht krijgt en goede basis van de Japanse taal legt. Ook krijgt u veel tips over hoe u in een efficiënte manier de taal kunt leren.

Tijdens deze cursus krijgt u ook een kans om Japanse kaligrafie uit te proberen, daardoor krijgt u meer verstand van hoe Japanse tekens en karakters in elkaar zitten.

De aanvang tijd van een nieuwe reeks groepsles is, in principe, begin september, oktober, januari, maart, en mei.  Schedule voor proeflessen en de aanvangsdatum worden geïnformeerd op deze website, Twitter account, Facebook, of Instagram, dus blijf op de hoogte als u een groepsles niet wilt missen.

Als u zelf een groep van minimaal 3 en maximaal 4 personen kunt vormen, dan is het mogelijk om een groepsles te organiseren.

Voor meer informatie, neem alstublieft contact op via  e-mail .