Privé cursus

Iedereen heeft een eigen unieke motivatie om Japans te willen studeren. Op basis van uw motivatie en doelstellingen wil ik samen met u een programma opstellen om u zo optimaal en efficient te kunnen begeleiden,

Zowel voor beginners, die op reis willen naar Japan, als voor gevorderden die het Japans goed willen beheersen, kunnen wij samen een goed lesprogramma opstellen. Voor de voertaal tijdens de lessen kunt u kiezen uit Japans (direct teaching method), Nederlands en/of Engels.

Laat mij per email weten wat uw motivatie en doelstelling is!

 

Japans op reis

easyjapaneseGaat u binnenkort op reis naar Japan?
U krijgt een totaal andere indruk van het land als u de taal kent. Japanners waarderen het bijzonder als men een beetje Japans spreekt zoals “Konnichiwa! (Hello!) ” of “Arigatou gozaimasu! (Thank you!)”.  U zult merken dat u eenvoudiger contacten legt en uw reis veel interessanter wordt Als u meer uit uw reis naar Japan wilt halen, dan is dit de cursus voor u!

 

 

 

 

Japans voor beginners en intermediair


marugotoAls u een hoger niveau in Japans wilt bereiken, is het belangrijk om een goede basis op te bouwen. Aan de hand van een uitgebreide selectie van lesboeken en andere lesmaterialen, kan ik u op de juiste weg helpen en verder begeleiden, bijvoorbeeld voor de Japanese Language Proficiency Test.

 

 

Japans voor gevorderden


otakujapaneseAls u het Japans goed beheerst, dan kunnen we lessen toespitsen op specifieke vaardigheden die u wilt verbeteren. Les materialen worden geselecteerd op basis van uw interesse.